Stampin’Up! producten bestellen

U kunt  24 uur per direct online een bestelling plaatsen in de webshop van Stampin’ Up!.
De bestelling wordt rechtstreeks naar u toegestuurd.

Stampin Up order Button

Via deze link komt u op mijn persoonlijke Stampin’ Up! pagina. Klik op “Shop now” en u komt terecht in de webshop. Hier vindt u alle producten uit de huidige catalogi, die u direct in uw winkelmandje kunt plaatsen.

Kijk ook eens bij de Clearance Rack en de Weekly Deals! Mooie producten voor weinig geld.

Tenslotte betaalt u de bestelling per creditcard (!) en worden de producten keurig bij u thuis bezorgd.

Wanneer u geen creditcard heeft en/of uw bestelling bij mij thuis op wilt komen halen, kunt u mij natuurlijk gewoon een e-mail sturen met uw bestelling.

Elke maandag om 18.00 uur plaats ik een verzamelbestelling.

incolors2016De nieuwe catalogus is per 1 juni uit. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe producten stuur mij een mailtje en ik stuur de catalogus voor 5 euro naar u op. U mag hem natuurlijk ook altijd even bij mij thuis ophalen.