karen stampin' up! workshop

Laat u verrassen tijdens een workshop, party of creatief feestje van Kaatje’s Atelier. Geschikt voor alle leeftijden met of zonder ervaring.

Creatief feestje of Stampin Up! party

Bij een party nodigt u een aantal vriendinnen, familie, collega’s of buurvrouwen uit die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. (Het is absoluut niet nodig dat ze ervaring hebben met stempelen, iedereen kan het!).
We maken kaarten, cadeauverpakkingen en doosjes met de mooie Stampin’ Up! artikelen.


Workshop

Regelmatig organiseer ik workshops bij mij thuis of op locatie. Dit kan ’s ochtends, ’s middags of zelfs s’ avonds. Tijdens de workshop gaan we verschillende kaarten of een leuk project maken met diverse technieken en gebruiken hiervoor verschillende producten van onder andere Stampin’ Up!209 document

 

 

 

 

 

 

U kunt zelf aangeven wat u leuk vindt om te maken. De workshop tekstborden maken is nu erg populair, maar ook wenskaarten maken, leuke opbergdoosjes, theekisten met tekst of bijvoorbeeld een uniek receptenbakje, Sinds kort is het ook mogelijk om de workshop glas etsen te volgen. Hoe leuk is het om een persoonlijke boodschap of unieke afbeelding op glas te zetten?


Zin om creatief bezig te zijn? Neem contact op!

Bel (T: 0521 – 589 755) of mail me ( info@kaatjesateliersteenwijkerwold.nl ) voor een afspraak of om te vragen welke mogelijkheden er zijn.